OM OSS

Evvo AB är ett tjänsteföretag med stor erfarenhet inom de olika branscherna som vi är verksamma i.


Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och även till större kunder som försäkringsbolag, byggentreprenörer, fastighetsägare och aktörer inom den offentliga sektorn. Vi åtar oss både små och stora uppdrag med entusiasm och nöjda kunder som mål.


hos oss får alla samma höga service.

 


Vi värdesätter kontinuerlig kompetensutveckling. På så sätt säkerställer vi att våra kunder får bästa möjliga tjänst i alla våra uppdrag.


Vi ställer höga krav på oss själva och drivs med fokus på kundens förväntningar. Därför har vi som mål att skapa bättre förutsättningar för människor inom deras yrkes- och privatliv, vilket också speglar våra tjänster. Att lämna varje kund nöjd är det vi lever på.


Vi på Evvo Group AB arbetar för en hållbar affärsutveckling. Vår vision är att utföra våra tjänster med noll påverkan på miljön. vi sätter stort fokus på miljöfrågor och arbetar kontinuerlig med de, för en grönare planet för nästkommande generation.

Vår vision och våra sunda värderingar går i alla led i företaget. Vi tar ansvar för våra medarbetare, partners och för varje tjänst som vi levererar. Och därmed kan vi säga att vi till 100% tar ansvar för morgondagen.

Våra policys


Miljö- och hållbarhetspolicy


Kvalitetspolicy


Arbetsmilöpolicy